1 maj 2016
16:00

Triangelns IK P05

Referat: BK Sport P 05 Gul - Triangelns IK P05

Äntligen dags för seriepremiär och för motståndet stod Triangeln. Matchen var flyttad från burarna till konstgräset och mattan lyste fint i solskenet. Killarna var laddade och det var gasen i botten direkt. Vi skapade en del chanser som vi brände men efter en stund kom det förlösande 1-0 målet. Vi fortsatte att skapa en hel del chanser men hade svårt att få in bollen i mål. Triangeln skapade också en del men vi fredade målet vid de flesta tillfällena. Vi satte dit 2:an i första varpå Triangeln kvitterade på hörna lite snöpligt efter att vi inte lyckats få bort bollen så letade den sig på något sätt in vid första stolpen. Vi går till halvtidsvila i ledning med 2-1 som med lite utdelning kunde ha varit några mål ytterligare.

I halvlek pratade vi om att vi måste vara lite tätare på dem när de har bollen då vi låg ganska långt ifrån i markeringsspelet under första halvlek speciellt på vår planhalva. Andra halvlek börjar och ganska tidigt skickar Triangeln in en projektil i vårt mål och kvitterar till 2-2. Då helt plötsligt får vi fantastisk utdelning på våra chanser och gör ett par snabba mål vilket kändes skönt från sidan och gav oss lite andrum och spelro. Triangelns reducerar till 4-3 och har ett skott i ribban kort därefter. Därefter rullar det på och vi skapar många fina lägen på fina framspelningar som vi utnyttjar bra och gör 4 raka mål. Triangeln gör därefter ytterligare 1 mål och matchen slutar 8-4.

Vi som var där och tittade fick se fin och juste fotboll från båda lagen med mängder av målchanser varav en del hittade nätmaskorna och den del räddades av de duktiga målvakterna. Vi fick se fint omställningspel där vi rann igenom vid ett flertal tillfällen. Framförallt fick vi se härliga kämpatakter från samtliga spelare där vi visade att vi verkligen vill vinna denna dag.

Vi tackar Triangeln för fin och juste fotboll, tack till publiken som var där och stöttade oss i finvädret och som vanligt för det goda kaffet och fikabrödet som fanns på plats..

Nu tar vi nya tag och tränar som vanligt denna vecka med start imorgon måndag.